Cesta nejvyšší kvality
Co vždy odlišovalo ORO Caffè, je pozornost věnovaná výzkumu a výběru a péče při vytváření jemných kávových směsí. Výběr se vždy zaměřuje na kávy, které dosáhly nejlepších hodnocení, bez ohledu na jejich původ.
Pražírna ORO Caffè vybírá ty nejlepší kávy z celého světa, aby nabídla nezaměnitelnou chuť italského espressa dotaženého k dokonalosti.
VÝBĚR
Brazílie, Guatemala, Keňa, Etiopie, Kolumbie a Thajsko. Právě v těchto zemích vybíráme většinu zelených kávových zrn, která používáme v našich směsích. Zde se totiž pěstuje ta nejlepší káva Arabica na světě, známá svým sladkým aroma.
Naše směsi jsou však vyváženy přítomností zrn Robusta z Vietnamu a Indie, které dodávají kávě kulatost a tělo.
Vše, co používáme, se sklízí metodou ručního sběru: ručně, zrnko po zrnu. Přesně jak velí tradice. Nejen to, jsme našimi nejnáročnějšími zákazníky! K tomu máme přesný postup, jak ověřit kvalitu a odezvu pomocí chuťového profilu: ochutnáme četné šálky kávy, než přistoupíme k nákupu šarže, ověříme, že vlastnosti a chuť jsou katalogizovány.
Tímto způsobem zaručujeme stálost a stálost našich produktů v průběhu času.
PRAŽENÍ
Naše druhy kávových zrn se praží jeden po druhém, aby se získal správný bod pražení.
Přijali jsme pomalý a úplný cyklus pražení s dobou trvání asi 18 minut, abychom zajistili rovnoměrné vaření fazolí uvnitř i venku.
MÍCHÁNÍ
Je to dokonalá rovnováha mezi sladkostí, tělem a vůní, která dává život skvělému espressu.
Jediný druh kávy, i když vynikající, k tomu nestačí. Skutečné umění, se kterým se mísí různé kvality kávy s různými aromatickými a organoleptickými vlastnostmi, aby se našla dokonalá rovnováha.
V ORO Caffè přistupujeme k mixování až po upražení každého jednotlivého druhu kávy. Protože pokud by k míchání došlo před vařením, různé druhy kávy by reagovaly na teplo odlišně s výsledkem pražení, který není homogenní, není dokonalý.
CERTIFIKACE